Word onze nieuwe Souschef

Ben jij een souschef met liefde voor het vak en weet jij wat er speelt in de wereld van eten en drinken? Vertaal jij ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar de keuken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw rol

Als souschef ben jij één van de belangrijkste schakels in het keukenteam. Samen met je collega’s verzorg je dagelijks ontbijt, lunch en diner. Of het nu om een tafeltje voor twee in het restaurant gaat of om de voorbereiding van een feest met driehonderd gasten in het hotel, jij draait je hand er niet voor om. In onze keuken staat alles in het teken van de hoogste kwaliteit, lokale seizoensgebonden en biologische producten.

Jij bent veel aanwezig in de keuken om overzicht te houden en de rust te bewaken. Jouw liefde voor koken deel je met het team en jij stimuleert iedereen om creatief te zijn. Samen met de chef-kok verzorg jij de werkzaamheden zoals het maken van de planning, het verzorgen van de inkoop, het bijhouden van de administratieve werkzaamheden en het begeleiden van leerlingen en stagiaires.

Jouw werkplek

Grand Café Fire is gevestigd in de vroegere brandweerkazerne van Leeuwarden. Op onze unieke locatie in een monumentale pand, kunnen gasten ontbijten, lunchen, dineren of gezellig borrelen. Bij Grand Café Fire hoort ook Boutique Hotel Catshuis. De twee panden zijn door de historie al tijden aan elkaar verbonden. De zalen van het hotel worden gebruikt voor onder andere bedrijfsfeesten, bruiloften en vergaderingen. De combinatie van restaurant en hotel maakt de sfeer uniek en ontspannen en met het mooiste terras van Leeuwarden, is het plaatje compleet.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal een diploma zelfstandig werkende kok en ervaring in een soortgelijke functie.
 • Een leermeester diploma of bereid deze te behalen, want het inwerken en trainen van nieuwe medewerkers is ook één van je taken.
 • Dat je alles weet over de HACCP-richtlijnen en kennis hebt over relevante wet- en regelgeving.
 • Flexibiliteit, want werken in het weekend, de vroege ochtend, late avond of lange dagen maken hoort nou eenmaal bij dit vak.
 • Leidinggeven aan het keukenpersoneel in samenwerking met én bij afwezigheid van de chef-kok.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een aantrekkelijk salaris binnen de horeca-cao.
 • Reiskosten woon-werkverkeer en maandelijkse ontvang je fooi.
 • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract.
 • Bedrijfskleding die voor je wordt gewassen en gestreken, zodat het klaar hangt voor je dienst.
 • Een zeer inspirerende werkplek, op een unieke horecalocatie in een gloednieuwe keuken.
 • Ruimte voor initiatief, jouw inbreng is belangrijk voor ons!

Hebben we je interesse?

Ben jij enthousiast geworden door deze vacaturetekst en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur een e-mail met jouw cv en motivatie naar Amarins Bronger, eigenaresse via werken@fire-cafe.nl . Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 058-2139900.