Word medewerker facilitaire & technische dienst

Steek jij graag de handen uit de mouwen en stop je pas als het werk klaar is? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw rol

Als medewerker facilitaire en technische dienst ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de schoonmaak en het afsluiten en opstarten van de keuken. Denk aan het schoonmaken van de werkomgeving, uitpakken van leveringen, assisteren bij opslag, afwassen van gereedschappen, hulpmiddelen en overig vaatwerk en het verzamelen en afvoeren van keukenafval. Daarnaast assisteer je ook bij het klaarzetten en opruimen van de ruimtes, zoals een vergaderzaal klaar zetten of de opstelling voor een bruiloft.

Jouw werkplek

Grand Café Fire is gelegen in hartje centrum Leeuwarden. Fire kenmerkt zijn naam doordat deze is gevestigd in de voormalige brandweerkazerne en beschikt over de nodige historie. Naast het Grand Café is Boutique Hotel Catshuis gevestigd. Het hotel is letterlijk onlosmakelijk verbonden met Grand Café. De combinatie maakt de sfeer uniek en ontspannen. Het mooiste terras van Leeuwarden maakt het plaatje compleet.

Wat vragen wij van jou?

• Een opleiding op mbo-niveau 2.
• Flexibele instelling, want soms moet je kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
• Bereid om alles aan te pakken en je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werk.

Wat bieden wij?

  • Wij bieden een aantrekkelijk salaris binnen de horeca-cao.
  • Variabele werktijden voor bepaalde tijd. Met uitzicht op een vast contract.
  • Een zeer inspirerende werkplek, op een unieke horeca locatie.
  • Doorgroei mogelijkheden binnen de organisatie
  • Ruimte voor initiatief, jouw inbreng is belangrijk voor ons.

Hebben we je interesse?

Ben jij enthousiast geworden door deze vacaturetekst en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur een e-mail met jouw cv en motivatie naar Henk Bovenhuis, keukenmanager via mailadres h.bovenhuis@fire-cafe.nl. Heb je vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 – 83 84 01 10. Wordt er niet opgenomen, stel dan je vraag via de Whatsapp en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.