Nieuwe vacatures

Kom jij ons keukenteam versterken als zelfstandig kok of keukenmedewerker ontbijt?

Bekijk onze vacatures en reageer vandaag nog.

zelfstandig werkend kok
keukenmedewerker ontbijt

Werken bij Grand Café Fire

Ben je op zoek naar een (bij)baan in ons vernieuwde Grand Café op een unieke locatie in hartje centrum Leeuwarden? 

Grand Café Fire, gelegen aan de Nieuwestad, is een echt familiebedrijf met een warm en gezellig team, waar gasten zich welkom en thuis voelen. Wij zijn op zoek naar versterking in de bediening en in de keuken. Wel of geen ervaring, samen vinden wij dé functie voor jou. Solliciteren kan op een van onderstaande beschikbare functies.

Kom ons team versterken


    RUNNER

    De runner is de eerste stap binnen ons bedrijf. Als runner ligt jouw primaire verantwoordelijkheid bij het uitserveren van de dranken, maar jij bent ook zeer gastgericht. Jij komt in contact met alle gasten en draagt mede bij aan onze visie: “Gasten moeten zich welkom voelen”. Daarnaast ondersteun jij de wijklopers en de barman in hun werkzaamheden om een zo goed mogelijke ervaring voor de gast te garanderen.

    Taken en verantwoordelijkheden:

    • Uitserveren van dranken
    • Verwelkomen en begroeten van alle gasten
    • Controle van de barbonnen, op volledig en kwaliteit (bijv. schone glazen)
    • Ondersteunen van de wijklopers
    • Ondersteunen van de barman
    • Schoonhouden van jouw werkplek

    Competenties:

    • Ervaring is niet noodzakelijk
    • Gastgericht
    • Communicatief
    • Flexibel
    • Samenwerken in een team
    • Proactief
    • Vaardig met het lopen van een dienblad
    • Oog voor detail en kwaliteit
    • Doorzetter

    Functieschaal en beloning:

    De functie van Runner wordt ingedeeld volgens de Referentiefuncties Horeca in schaal I. Bij goed functioneren zijn er mogelijkheden om door te groeien.

    Solliciteren kan vanaf 15 jaar.

    Zie jij jezelf al werken in ons familie bedrijf? Solliciteer dan nu!

    AFWAS- / KEUKENHULP

    Wij zoeken stoere jongens of meiden die ons komen helpen om de (spoel-)keuken spik en span te houden. Alleen en samen met je collega’s zorg je ervoor dat de afwas gedaan wordt, de keuken op orde blijft en draag je zorg voor alle overige schoonmaakwerkzaamheden. Jouw inzet is een onmisbare schakel tussen de keuken en het café. Als afwasser ben jij namelijk een onmisbare kracht in de keuken!

    Taken:

    • Zorgdragen voor de schone vaat
    • Zorgdragen voor een geordende werkplek
    • Handhaven van de hygiëne in en om de keuken
    • Assisteren bij voorbereidende keukenwerkzaamheden
    • Assisteren tijdens lunch en diner

     Wat wij van jou verwachten:

    • Ervaring is niet noodzakelijk
    • Jij hebt een enthousiaste, gemotiveerde en proactieve houding.
    • Flexibel
    • Stressbestendig
    • Jij deinst er niet voor terug om af en toe hard te moeten werken.
    • Oog voor detail en kwaliteit
    • Doorzetter

    Wat jij van ons kunt verwachten:

    • Een baan in ons gezellige familiebedrijf.
    • Een salaris conform de Horeca CAO, naar leeftijd en functie ingedeeld.
    • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
    • Een intern trainingsprogramma.
    • Werktijden in overleg, samen kijken we ernaar wanneer het jou het beste schikt om te werken.

    Functieschaal en beloning:

    De functie van Afwashulp wordt ingedeeld volgens de Referentiefuncties Horeca in schaal I. Bij goed functioneren zijn er mogelijkheden om door te groeien.

    Solliciteren kan vanaf 15 jaar.

    Heb jij ook zin om ons keukenteam te komen versterken, solliciteer dan nu!

    MEDEWERKER BEDIENING

    De functie wijkloper is de derde stap binnen het bedrijf. Als wijkloper ben jij het gezicht van het bedrijf. Jij verwelkomt de gast en staat gedurende het gehele bezoek voor hen klaar. Van het opnemen van de bestellingen tot het afrekenen en vertrek van de gasten in jouw wijk. Je kunt gasten informeren en adviseren in hun keuzes. Het verkopen van een duurdere fles wijn of dat gebakje bij de koffie. Tussendoor maak je ook nog even tijd om een praatje te maken. Alles om de gast een welkom en thuis gevoel te geven.

    Wat wij van jou verwachten:

    • Jij zet gastvrijheid op de eerste plaats.
    • Jij hebt een enthousiaste, gemotiveerde en proactieve houding.
    • Jij bent flexibel is en vindt het geen probleem om zowel doordeweeks als in het weekend te werken.
    • Ervaring in vergelijkbare horeca is een pré.
    • Jij deinst er niet voor terug om af en toe hard te moeten werken.

    Wat jij van ons kunt verwachten:

    • Een baan in ons gezellige familiebedrijf.
    • Een salaris conform de Horeca CAO, naar leeftijd en functie ingedeeld.
    • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
    • Een intern trainingsprogramma.
    • Werktijden in overleg, samen kijken we ernaar wanneer het jou het beste schikt om te werken.

    Functieschaal en beloning:

    De functie van Wijkloper wordt ingedeeld volgens de Referentiefuncties Horeca in schaal III. Bij goed functioneren zijn er mogelijkheden om door te groeien.

    Solliciteren kan vanaf 16 jaar.

    Soort dienstverband: Parttime / Fulltime

    Zie jij jezelf al werken in ons familie bedrijf? Solliciteer dan nu!

    FLOORMANAGER

    Ben jij als gastvrouw/-heer volledig kundig en ervaren, maar ben je klaar voor de volgende stap? Kun jij iedere dag je gasten met passie ontvangen? Wil jij graag je gastvrijheid in ons ongedwongen Grand Café uitdragen? Wil jij graag je team beter maken? Deel je graag je kennis met anderen? Pak jij deze kans met beide handen aan? Dan zoeken wij jou!

    Functie omschrijving
    Een floormanager moet ervoor zorgen dat alles wat er op de werkvloer gebeurt soepel verloopt. Zowel op operationeel vlak als op het gebied van personeel. De floormanager is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en houdt een helicopterview over de processen. Personeel op de vloer kan bij de floormanager aankloppen met vragen of problemen en je bent de ambassadeur van je zaak.

    Onder het takenpakket van een floormanager vallen over het algemeen de volgende werkzaamheden:

    • Aansturen van team
    • Maken van teamroosters
    • Medewerkers op de werkvloer op de juiste plek zetten
    • Door vertalen van zaken die het management bespreekt naar de werkvloer
    • Stijlen en netjes en veilig houden van de zaak
    • Openen en sluiten van de zaak
    • Werkprocessen aanscherpen
    • Signaleren en oplossen van problemen op de werkvloer
    • Trainen van werknemers
    • Fungeren als vraagbaak voor de medewerkers
    • Adviseren van klanten
    • Oplossen van problemen met klanten
    • Voeren van sollicitatie- en functioneringsgesprekken
    • Opmaken van de kas

    Competenties

    • Je kunt goed het overzicht bewaren en hebt een helicopterview
    • Jij weet wat sfeer is en bent ook bepalend in het neerzetten ervan
      Je bent enthousiast en neemt van nature anderen mee in je enthousiasme; je kunt mensen inspireren en enthousiasmeren
    • Je communiceert makkelijk en geeft opbouwende feedback
    • Jij neemt graag het voortouw en bent een natuurlijke leider

    Profiel

    • Extrovert
    • Aanpakker
    • Snelle beslisser
    • Daadkrachtig
    • Leergierig

    BARTENDER

    Uiteraard ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van de drankjes voor onze gasten. Van stress heb jij nog nooit gehoord en jij houdt het hoofd koel, hoe druk het ook is. Passie voor de horeca en een uitgebreide productkennis helpen jou hierbij. Jij draagt ook zorg voor een goede voorbereiding ’s ochtends of het afsluiten van de bar ’s avonds.

    Maar dat is lang niet alles… Wanneer gasten de deur binnenstappen, ben jij hét eerste gezicht voor de gast. Een gastvrije en enthousiaste houding is dan ook een pré. Daarnaast fungeer jij tevens als de rechterhand van de floormanager. Dit doe jij onder andere door collega’s te helpen aansturen, mee te denken met het proces, het samenstellen van de menukaart en het opmaken van de kassa.

    Samen met onze toppers uit de bediening zorg je ervoor dat onze gasten het perfecte bezoek beleven!

    Wat wij van jou verwachten:

    • Je hebt ruime ervaring achter de bar en met de daarbij behorende efficiëntie en routine.
    • Je hebt passie voor de horeca en kennis van wijnen en bieren.
    • Je bent zeer stressbestendig en houdt het hoofd altijd koel en straalt dit ook uit naar de gasten en je collega’s.
    • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
    • Je bent flexibel en breed inzetbaar.
    • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

    Wat wij jou bieden:

    • Een baan in ons familiebedrijf.
    • Een salaris conform Horeca CAO, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
    • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
    • Werktijden in overleg, samen kijken we ernaar wanneer het jou het beste schikt om te werken.

    Solliciteren kan vanaf 21 jaar.

    Soort dienstverband: Parttime / Fulltime

    Zie jij jezelf al werken in ons familie bedrijf? Solliciteer dan nu!

    LEERLING/STAGE BEDIENING

    Lijkt het jou ook zo leuk om in de horeca te werken? Volg je daarnaast ook nog eens een horeca-opleiding en ben je op zoek naar een stageplek in de bediening?

    Wij zijn een erkend leerbedrijf met gecertificeerde leermeesters, die jou begeleiden om een echte horecatopper te worden.

    Taken:

    • Opnemen van bestellingen
    • Serveren van drankjes en gerechten
    • Ondersteunen van de wijklopers
    • Ondersteunen van de barman
    • Afrekenen
    • Adviseren van gasten
    • Handhaven van de hygiëne

     Wat wij van jou verwachten:

    • Jij zet gastvrijheid op de eerste plaats.
    • Jij hebt een enthousiaste, gemotiveerde en proactieve houding.
    • Leergierig
    • Stressbestendig
    • Jij deinst er niet voor terug om af en toe hard te moeten werken.

    Wat jij van ons kunt verwachten:

    • Een baan in ons gezellige familiebedrijf.
    • Een intern trainingsprogramma.
    • Werktijden in overleg, samen kijken we ernaar wanneer het jou het beste schikt om te werken.

    Zie jij jezelf al helemaal stagelopen bij Grand Café Fire, solliciteer dan nu!

    LEERLING BOL/BBL KEUKEN

    Lijkt het jou ook zo leuk om in de horeca te werken? Volg je daarnaast ook nog eens een koksopleiding en ben je op zoek naar een BOL of BBL plek in de keuken?

    Wij zijn een erkend leerbedrijf met gecertificeerde leermeesters, die jou begeleiden om een echte chef te worden.

    Taken:

    • Uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place)
    • Assisteren tijdens lunch en diner
    • Medeverantwoordelijk voor de gerechten die de keuken verlaten
    • Bewaken van de HACCP, houdbaarheid en andere keukenregels
    • Handhaven van de hygiëne

     Wat wij van jou verwachten:

    • Jij hebt een enthousiaste, gemotiveerde en proactieve houding.
    • Leergierig
    • Stressbestendig
    • Jij deinst er niet voor terug om af en toe hard te moeten werken.

    Wat jij van ons kunt verwachten:

    • Een baan in ons gezellige familiebedrijf
    • Een intern trainingsprogramma
    • Werktijden in overleg, samen kijken we ernaar wanneer het jou het beste schikt om te werken

    Zie jij jezelf al helemaal stagelopen bij Grand Café Fire, solliciteer dan nu!