Boutique Hotel Catshuis in Leeuwarden

Bij Grand Café Fire hoort ook Boutique Hotel Catshuis. De twee panden zijn door de historie al tijden aan elkaar verbonden. Ons sfeervolle Boutique Hotel Catshuis bevindt zich naast het Grand Café en is het ideale startpunt om het mooie Leeuwarden te ontdekken.  

 Je geniet als gast van Boutique Hotel Catshuis van ontspannende luxe en de culinaire verassingen uit de keuken van Grand Café Fire. 

Ontdek de mogelijkheden

Logeren in Boutique Hotel Catshuis

Wie graag wil overnachten in een sfeervol hotel in het centrum van Leeuwarden is bij Boutique Hotel Catshuis aan het juiste adres! Het hotel heeft alles in huis wat u van een boetiek hotel mag verwachten.  

Geniet van een heerlijk diner in Grand Café Fire en daarna van de pure luxe in een van de vijf exclusieve hotelkamers. 

Logeren in het Catshuis

De ideale Trouwlocatie

Boutique Hotel Catshuis is een officiële trouwlocatie. Omdat het een monumentaal pand is, heeft het een romantische uitstraling. De sfeer en het interieur zijn een mix van historisch en eigentijds. Verschillende historische elementen van het pand zijn behouden en de inrichting heeft veel kleurrijke accenten.

Wij kunnen uw huwelijksfeest van begin tot eind verzorgen. De receptie, de bruiloft zelf, het huwelijksfeest en een overnachting in de bruidssuite. Het kan allemaal op deze unieke trouwlocatie in hartje Friesland.

Trouwen in het Catshuis

Feesten & partijen

Boutique Hotel Catshuis is ook dé locatie in Leeuwarden voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, borrel, personeelsavond, familiefeest, verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest, schoolfeest, vergadering of andere bijeenkomst.

Het hotel beschikt over verschillende ruimtes en zalen. Afhankelijk van het gezelschap, het aantal gasten en de sfeer die u wenst, kijken we samen welke ruimte of zaal geschikt is voor uw feest. Door de verschillende ruimtes en zalen kunt u met een klein gezelschap bij ons terecht, maar ook met grote groepen tot 800 personen. Dat is het mooie aan Boutique Hotel Catshuis: bij ons is alles mogelijk en op maat te realiseren.

Feesten in het Catshuis