Event manager bij Grand Café Fire & Boutique Hotel Catshuis

Ben jij een positief ingestelde event manager met humor, die op een unieke en verrassende locatie wil werken? Weet jij de wensen van opdrachtgevers te vertalen naar een optimale gastbeleving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw rol

Als event manager ben je verantwoordelijk voor alles wat het verblijf voor de gasten onvergetelijk maakt. Met veel enthousiasme houd jij je bezig met alle facetten van de organisatie. Je zorgt ervoor dat evenementen van A tot Z helemaal zijn gepland, georganiseerd en goed uitgevoerd. Je geeft leiding aan het team en inspireert de medewerkers om op- en top gastheer/gastvrouw te zijn, iedere dag weer.

De unieke combinatie van Boutique Hotel Catshuis, Grand Café Fire en het terras weet je optimaal te benutten. Daarnaast werk je intensief samen met de floormanagers van het Grand Café.

Jouw werkplek

In mei 2018 is het unieke Boutique Hotel Catshuis geopend. Aan de gracht in hartje Leeuwarden weten de vele gasten dit nieuwe hotel met vijf intieme kamers inmiddels te vinden. Dit geldt ook voor de zalen die gebruikt worden voor onder andere bedrijfsfeesten, bruiloften en vergaderingen. Het hotel is letterlijk onlosmakelijk verbonden met Grand Café Fire. De combinatie maakt de sfeer uniek en ontspannen. Het mooiste terras van Leeuwarden maakt het plaatje compleet.

Wat vragen we van Jou?

  • Minimaal hbo-werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door een opleiding aan de Hogere Hotelschool of de opleiding Leisure & Events Management. Maar het állerbelangrijkste is dat je leidinggevende ervaring hebt in de horeca.
  • Dat je resultaat gericht bent en een duidelijke koers weet uit te zetten, zodat we iedere dag beter worden.
  • Dat je flexibel bent, want werken in het weekend, de vroege ochtend, late avond of lange dagen maken hoort nou eenmaal bij dit vak.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Kennis van Duits en Engels is een pre, maar het zou mooi zijn als je in ieder geval één van deze talen goed spreekt.

Wat bieden wij jou?

  • Salariëring conform ervaring en opleiding.
  • Een parttime of voltijd-dienstverband voor bepaalde tijd, waarbij we de intentie hebben om bij goed functioneren het contract te verlengen naar onbepaalde tijd. Parttime werken kan in overleg.
  • Een zeer inspirerende werkplek, waarin je als pionier aan de slag mag en samen met de eigenaar nog meer inhoud aan gastheerschap gaat geven.
  • Ruimte voor initiatief, jouw inbreng is belangrijk voor ons!

Hebben we je interesse?

Ben jij enthousiast geworden door deze vacature en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur een e-mail met jouw cv en motivatie naar werken@fire-cafe.nl ter attentie van Amarins Bronger. Heb je vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via 058 – 213 99 00.