Boutique Hotel Catshuis in Leeuwarden

Bij Grand Café Fire hoort ook Boutique Hotel Catshuis. Deze twee panden zijn door de historie al aan elkaar verbonden. Boutique Hotel Catshuis en Grand Café Fire bevinden zich naast elkaar en zijn het ideale startpunt om het mooie Leeuwarden te gaan ontdekken.

Als gast van Boutique Hotel Catshuis kun je genieten van alle ontspannende luxe en verschillende arrangementen. Ook kun je als gast van Catshuis genieten van de culinaire verassingen uit de keuken van Grand Café Fire.

Ontdek de mogelijkheden

Feesten & partijen

Boutique Hotel Catshuis is dé locatie in Leeuwarden voor jouw bedrijfsfeest, (kerst)borrel, personeelsavond, familiefeest, verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of andere bijeenkomst.

Het hotel beschikt over verschillende ruimtes en zalen. Afhankelijk van het gezelschap, het aantal gasten en de sfeer die je wenst, kijken we samen welke ruimte of zaal geschikt is voor jouw feest. Door de verschillende zalen kun je met een klein gezelschap bij ons terecht, maar ook met grote groepen. Dat is het mooie aan Boutique Hotel Catshuis: bij ons is alles mogelijk en op maat te realiseren.

Feesten in het Catshuis

Inspirerende werklocatie

De zalen van Boutique Hotel Catshuis zijn perfect om te gebruiken tijdens een effectieve vergadering of een zakelijke bijeenkomst. Wij bieden hierbij maatwerk op gebied van aankleding. Ook kunnen wij de apparatuur bieden die je nodig hebt zoals beamers, schermen en geluidsapparatuur. De zalen zijn van zichzelf al sfeervol en hebben prachtig uitzicht op de stad.

Daarnaast kan je tijdens je bezoek gebruik maken van arrangementen voor koffie en thee, ontbijt, lunch, of diner. Dit wordt verzorgd door Grand Café Fire. Deze arrangementen kunnen ook worden afgestemd met het thema van de bijeenkomst.

Vergaderen in het Catshuis

Ideale trouwlocatie

Boutique Hotel Catshuis is een officiële trouwlocatie. De locatie heeft een romantische uitstraling, omdat het een monumentaal pand is. De sfeer en het interieur zijn een mix van historisch en eigentijds. Verschillende historische elementen zijn behouden en de inrichting heeft veel kleurrijke accenten.

Wij kunnen je huwelijksfeest van begin tot eind verzorgen. De receptie, de bruiloft zelf, het huwelijksfeest en een overnachting in de bruidssuite. Het kan allemaal op deze unieke trouwlocatie in hartje Friesland.

Trouwen in het Catshuis

Logeren in Boutique Hotel Catshuis

Wie graag wil overnachten in een sfeervol hotel in het centrum van Leeuwarden, is bij Boutique Hotel Catshuis aan het juiste adres! Dit is de perfecte basis voor het ontdekken van de stad. Het hotel heeft alles in huis wat je van een boetiek hotel mag verwachten. We bieden verschillende luxe hotelkamers, ieder met een unieke uitstraling en sfeer.

Ontbijt en diner wordt geserveerd in het naastgelegen en verbonden Grand Café Fire. Hier ben je dagelijks welkom voor ontbijt, lunch, diner en borrel.

Logeren in het Catshuis